Seniorer har for alvor fundet vej til online dating

Seniorer har for alvor fundet vej til online dating – og det var nok i virkeligheden også bare et spørgsmål om tid, inden det måtte ske. For der er ingen tvivl om, at den nemme og hurtige adgang, som efterhånden alle har til internettet gennem såvel telefoner, som computere og tablets, har ændret vores liv på en række forskellige områder. Et af de områder, der er tale om, og hvor man virkelig kan sige, at det er noget, som er livsforandrende, det er blandt andet, måden hvor på vi møder nye mennesker. Det er nemlig fordi en stor del af det, som internettet bliver brugt mest til af rigtig mange mennesker, det er at indgå i sociale relationer. Vi kender det i stor stil fra f.eks. sociale medier så som Facebook, Twitter, Instagram osv. Og så altså også fra eksempelvis netdating.

Disse sociale relationer indebærer meget naturligt nemlig også dating, hvis man altså ikke allerede har sig en partner. Og det er der jo sådan set en del derude, som ikke har. Løbende dukker der også nye singler op, da det jo ikke er alle forhold som holder for evigt. Når man så befinder sig i den situation, at man er single, og man egentlig gerne vil finde sig en, som man kan dele alle livets gode stunder med, så tilbyder internettet virkelig en masse muligheder for online dating, som mange seniorer nu også er begyndt at benytte sig af.

At seniorerne er kommet lidt senere med på online dating end den lidt yngre del af befolkningen er sådan set helt forståeligt og følger ganske naturligt det faktum, at de lidt ældre i det hele taget er længere tid om at tage nye teknologier, som eksempelvis internettet, til sig.

Mange, både unge mennesker og seniorer, kan finde det svært at møde nye personer tilfældigt

Selv om det jo i tidligere tider forholdt sig sådan, at vi uden internettet stort set altid måtte måde nye mennesker face to face, så var det ikke altid fordi, det var nemt. Der var jo bare ikke rigtig noget alternativ. Men det er der altså i dag i form af online dating. Og det er altså noget, som fjerner en masse af de ting, som nogle mennesker synes er lidt ubehageligt, ved at skulle møde nye mennesker. For det kan jo nemt være en ret intens ting, at skulle ud og møde et fremmed menneske. For hvordan er kemien? Kan man overhovedet finde noget at tale om? Hvad synes den anden person om en selv? Synes man selv om den man møder? Osv. Usikkerhederne kan være mange. Og kan i en del tilfælde måske afholde folk helt fra overhovedet at komme i kontakt med hinanden

Eksempelvis er det ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal sige som det næste. Hvis man så sidder og taler sammen online, så har man typisk lidt mere betænkningstid, hvilket gør det hele lidt lettere. Det bliver altså ikke på samme måde pinligt, hvis man lige et øjeblik ikke har noget at sige. Det betyder således, at man kan nå at lære hinanden lidt at kende på denne måde. Og så kan man jo efterfølgende vælge at mødes, hvis man kan mærke, at kemien virkelig er til det. Men denne slags ”generalprøver”, som online dating tilbyder gør altså, at også mange seniorer efterhånden er begyndt at benytte denne service.

Er du senior og single, så bør du prøve online dating

Det er nemlig typisk ikke noget, som koster det store, at komme i gang med online dating. F.eks. kan man på et dating site som senior.dk oprette gratis profil, som gør at man kan komme let i gang og ”få snust” lidt til det at date på nettet. Og det er som sagt ganske uformelt. Derfor er der heller ikke rigtig så meget, man kan tabe på det. Finder man det ikke behageligt eller brugbart, så kan man jo bare stoppe igen. Men hvis nu den dér helt rigtige person sidder derude et sted, så er det sørme også ærgerligt, hvis man aldrig kommer i kontakt med vedkommende, fordi man ikke fik prøvet onlinedating af.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *