Bed and breakfast er populært over hele verden

Mennesket har altid taget på ferie, og i mange år var hotellerne stedet, hvor rejsende skulle samle kræfterne. I løbet af de seneste år er charterrejser dog ikke længere det eneste moderigtige. Dette har gjort, at en ny type overnatning til rejsende er opstået – bed and breakfast! Disse kaldes også for B&B og skiller sig ud fra hoteller ved ofte at være administreret af en familie i huset, som du bor i. Det er med andre ord ofte mindre privatejede steder, hvor man både kan overnatte og få et let måltid mad. Disse B&B-etablissementer er blevet populære og har mange fordele. Læs mere om nogle af fordelene her.

Oplev en bedre kundeservice

En af de helt store fordele ved en B&B er niveauet af kundeservice, som typisk ligger på et helt andet niveau end på de større turisthoteller. Vi kender alle sammen til de store hoteller, hvor der altid er travlt. Her er det ikke altid lige til at få fat i en medarbejder, hvis du skulle mangle noget. Nogle gange ved medarbejderne heller ikke altid, hvordan et problem lige skal løses. De ved ofte heller ikke hvem du er og bl.a. derfor er der ikke det samme nærvær og hygge på et stort hotel, som du typisk kan opleve på et B&B.

Hos en bed and breakfast er der meget færre medarbejdere – men der er også færre beboere, ofte meget få rejsende. Dette betyder altså, at der kan blive afsat meget mere tid til dig som kunde. Siden det ofte er administreret af familien, som bor i hjemmet, så har de selvfølgelig også et dybt kendskab til alt i hjemmet. Uanset om du skal bruge håndklæder, mangler en stol eller mangler vand i vandhanen, så er der en god chance for, at familien hurtigt kan hjælpe.

Andre rejsende tager også på bed and breakfast

Bare rolig – du kommer ikke til at være den eneste på dit udvalgte bed and breakfast. På store hoteller løber folk ofte forbi hinanden, og det kan let blive hektisk. Der skal bo mange mennesker, og hvis der er noget galt kan det virkeligt blive travlt på lokationen. Dette er ikke altid rart, når du er rejsende, og man kan måske komme sig til at føle alene.

Dette er sjældent tilfældet på en B&B. Her er der meget færre rejsende, og pladsen er meget bedre til jer. Derfor er det let at falde i snak med andre, som bor samme i sted. Du kan altså møde nye mennesker, som er med til at berige din rejse og lære dig mere om verdenen.

Det bliver mere hjemligt

”Bed and breakfast” – det lyder hyggeligt, ikke? Det er ikke altid, at man på store hoteller eller lurvede moteller kan hygge sig meget. Nogle gange kan det føles lidt koldt, og som om, at man kun er der for pengene og ikke også for det menneskelige fællesskab.

Det er dog en helt anden situation på et bed and breakfast! Her kommer du oftest til at være en gæst hos en familie, som står får administrationen af boligen. Det betyder altså, at nærværet er lidt tættere, og at I kommer til at snakke sammen. Når morgenmaden sker over en kop kaffe og en god snak med en lokal familie i et smukt landskab, så bliver ferien bare lidt bedre.

Bed and breakfast er let når I rejser rundt

Vil I gerne opleve flere forskellige steder på jeres ferie, er det let at overnatte på de forskellige bed and breakfast, når I Rejser I rundt. På den måde er det let at tage en, to eller tre overnatninger et sted inden I drager videre på jeres rejse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *